marți, 20 ianuarie 2009

Chiftelute in bacon

Este un aperitiv nemaipomenit de simplu si la indemana oricui.

E nevoie de compozitie de chiftelute, pe care fiecare o prepara dupa obiceiurile casei. Eu am folosit: carne de porc, oua, pesmet, cartof razuit, morcov razuit, verdeata si condimente.

De asemenea e nevoie si de feliute de bacon:


pe care le asezam in "cruce". In mijloc asezam o lingura de compozitie de chiftelute:

Si apoi le impachetam ca mai jos:


Le fixam cu o scobitoare si le dam la cuptor in tava, pe hartie de copt, pana cand se rumeneste baconul!


Si o sectiune:

O alta varianta de umplere a baconului ar fi asta: pe felia de bacon se pune o lingurita din compozitia de chiftele si o bucata de catravete murat si se ruleaza


Aici sunt toate pregatite de copt:

In tava, alaturi de un alt apertiv:

Si gata:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu