sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor si mamaliguta

Pentru reteta asta deosebit de simpla si rapida este nevoie de:
pulpe de pui (pe care le despielitam si le dezosam) - cam cate persoane, atatea pulpe
1 ceapa potrivita
ciuperci la conserva
o conserva de rosii zdrobite (eu am avut la congelator rosii zdrobite amestecate cu frunze de telina)
ulei, sare, piper
Se taie ceapa pestisori si carnea bucatele


Intr-un vas termorezistent se pune ulei doar atat cat sa acopere fundul vasului, se aseaza ceapa si apoi carnea



Se pune sare si piper, se pun apoi ciupercile




Se toana apoi rosiile zdrobite







Se dau apoi la cuptor pana se face bine carnea.





Se face o mamaliguta mai moale, care se aseaza apoi intr-un vas termorezistent uns cu unt (grosime cam 2 cm). Se presara cascaval ras si se da la cuptor pana se topeste cascavalul.


Se taie apoi cubulete si se serveste alaturi de carne.







3 comentarii:

  1. Doamne ce pofta mi-ai facut, mai ales ca n-am mincat cam de multe luni mamaliguta. Cu portia din farfurie ma autoservesc. Saru'mina pentru masa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Un "sa-ti fie de bine" virtual iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. As dori sa stiu daca as putea adauga si niste branza rasa la acele pulpe :)

    RăspundețiȘtergere